Thursday, 26 May 2011

Pada suatu pagi yg indah,burung2 pun berkicauan...

Firstly, dgn bangga nyer ak telah diumumkan sbgai penerima bilik SP 1 pd sesi Mei-October ni....ahahaha...
wee~happy nyer ak...nk msk 3 sem ni, ni lah kali pertama ak dpt bilik...kalau x, 2 sem sebelum ni ak ddk ruang tamu je aka RT...tp kalau nk diikutkan RT la yg mmbuatkan ak nk belajar (ayat poyo) pdhal sikit je...ahaha...perghh best kot ddk RT, sejuk, lpk2 ngn bob n naim, leh cuci mata dan mcm2 ar...ahahaha...tp da dpt bilik ni sedih plk nk tingglkan RT...huhuhuh...byk kenangan ngn RT....i will miss u so freaky damn much much RT....xOxo...owh lupa bob pun dpt bilik taw...situasi sama mcm sy...bob tu kwn sy...ahaha

weee~first time dpt blajar kat meja, kalau x belajar kat katil taw...hihih 

sory naim....ciplak pic ko jap....ahaha...mcm ni la suasana bila dpt bilik nnti...hihih




    1. RESULT oH result



Tanggal 25 mei bersamaan hari rabu....result u ak pun kluar...hurm cm ne eyh nk ctr....ak ctr la mula2...sblum ni result adik ak.dia da dpt taw dulu...sbb emak kpd kwn dia keje uitm...so kwn dia check kan result utk adik ak tu...dgn bangga nyer adik ak tu mulalah nk memoyoskan diri dia bila da dpt result dia yg cmrlng tu...ingt lagi time tu hari jumaat tp real rslt kluar rabu mnggu dpn nyer...ak da cuak tahap gaban...apa lah result yg bkl ak trima tu...hurm...nnti ak ctr kan satu2...result yg ak dpt tu...ok...actually ak da tgk pagi2 buta bersamaan 25 mei tu...sbb adik ak ckp result da leh tgk kat student portal...then bukak fb byk post ckp alhamdulillah.... congrates pd mereka yg cemerlang dan kpd mereka yg x beberapa puas result pd sem ni, usaha pd next sem akan dtg...pas je ak tgk fb ak pun terasa nk tgk pagi2 tu...sbb niat dlm hati nk tgk esok hari nyer...ok ak pun dgn gusar nyer buka la...nk taw ape kesah selanjutnyer....ni dia...student portal hang tahap cipan...=.=..... so ak srh la si Lala Lale aka kwn kelas ak yg kebtulan on9 time tu srh dia check kan...bila da bg je id ngn password kat Lale tu...perghhh...student portal terus laju dan result ak pun tgh loading nk kluar....then ak ckp Lale...x yah la tgk kan sbb ak nyer tgh loading nk bukak... bila buka je...



first ak tgk bila rslt kluar' ak tgk result kat tepi tu...alhamdulillah smua lulus...then tgk cgpa dan gpa...fuhhhh lega....janji pass sudah...wink*...then ak tgk grade sbjk...jom ctr psl subjek...ahaha...

  • Mandarin~ sbjk ni mcm ak nk bunuh je bila msk kelas wat pertama kali...laoshi dgn muka garang nyer...takut la time tu...ade smpai satu msa,dah 2 minggu kat dlm kelas leh dia kata kat ak, ak ni student bru nk msk ke????=,=...papepun lama2 enjoy jgk....so kitaorg ade wat video...best....mcm2 tmpat kitaorg shooting...ahaha...dan mcm2 ragam la...btw video mandarin kitaorg terbaik kot smpai laoshi srh tayang 2 kali...hihihih..----> result pass

  • Finance~ sbjk feveret ak...best belajar ngn miss Hazlin...dia la yg ajar ak finance dan srh ak buka mata baca soalan btul2 bila wat latihan or past year...ingt lagi kata2 dia time tu...hihihi...enjoy belajar ngn miss ak tu...dgn bangga nyer ak pun nk nk ltk pic miss ak tu...hihih

ni la dia org nyer....cute kan...hihihih....tq so much miss...dan ajarkan sy...wee~tq mark paper sy dgn pnuh kasih syg...over nyer ak...hihihi...----> result pass


  • IT and Public relation~ ak gabung kan 2 subjek ni...kalo nk ctr satu2 bosan plk...ahahahaha...btw IT ak pun ok2 la...then ak trus text kat miss ak ckp tq sbb ajar IT2 ni...ahahaha...bajet ak taw psl IT...owh lupa nma miss ak tu Miss Maziah...selang bbrape hari dia reply "it was nice having you in my class...keep up the good work, ok!"...wee~terharu nyer...syg miss ketat2...tp ak enjoy msk kelas dia...enjoy????mmg terlampau enjoy...ahahaha...-----> result pass...  PR lak lg la best...sbb ape? sbb yg mngajar kitaorg tu ketua progrm aka KP...ahaha...yg mngajar kitaorg tu nma dia Mdm Kunie...dia mmg susah nk bg markah kalo dlm carry mark tp sng bg markah msa final...tq mdm ajar sy...----> result pass

  • Law~ perghh....killer sbjk sem 4 ni....ak pun x taw nk ckp pe... sbb ape???sbb ak fail test 1 ngn 2...huhu...yg ajar ak ni nma nyer Mdm Azla...best dia mngajar dan byk tolong ak..ak suka dia berckp kat dpn...hihih...papepun miss tq very2 much....syg mdm....hihihih...-----> result pass

ni la mdm Law sy...comel kan...hihih....mdm ni byk bg nasihat n kata2 semngt kat ak...:)



alhamdulillah smua pass...wee~apa2 pun thanks n bersyukur kpd Allah, then parents ak,lctrr2 ak dan kwn2 ak...jmpa sem 5 ni ok2.....dan x lupa pd mmbr2 yg mmberi dorongn pad ak...ni la dia...muka2 hot setaffff....ahaha....


ni la member2 ak yg byk tolong ak time blajar...bkn time blajar je...mcm2 la...aktiviti pun byk... love korang sgt...muahhhhxxxx....ahahahah


ni plak zulafiq akak Bob...dia ni pun sma...byk tolong ak...seronok sembang2 ngn dia...nmpk je garang kat pic ni tp baik giler...hot setaff gitu...ahahaha

ni pun sma...byk bg pndpt time ak ade problm...hihihi...dia ni artis korang taw x...tgk pic pun mcm artis...ahahaha...jgn nk kembang idung kalo ak ckp ko artis...aihihih...


No comments:

Post a Comment